Aktuelno
22.12.2020. 12:39
UO: Poseban akcenat na mlađim selekcijama

Juče je održana IV redovna sjednica Upravnog odbora Fudbalskog kluba Sutjeska-Nikšić, kojoj je prisustvovao Predsjednik Opštine Nikšić mr Milutin SImović.

Na sjednici je analizirana godina na izmaku, prezentovani su finansijski i izvještaji o poslovanju svih segmenata kluba, a razgovaralo se i o planovima za budući period.

Evidentno je da prethodna godina nije zadovoljila ambicije Kluba u rezultatskom smislu, a uprkos globalnoj pandemiji COVID-19, konstatovano je da je finansijska situacija u Klubu dobra. Zarade zaposlenih, obaveze prema dobavljačima, kao i obaveze prema državi izmirivane su redovno.

Pri kraju je izgradnja zapadne tribine Gradskog stadiona, postavljanje balon sale koju će koristiti sve selekcije Kluba očekuje se u januaru 2021., a u planu je još nekoliko infrastrukturnih projekata, prvenstveno reflektorsko osvijetljenje pomoćnih terena i rekontrukcija istočne tribine Gradskog stadiona.

Završetkom planiranih investicija svim selekcijama FK Sutjeska biće omogućeni idealni uslovi za rad i napredak.

Nova tribina, sa planiranim pripadajućim sadržajima, pružiće i odlične uslove za gledaoce, a posebno najmlađe ljubitelje fudbala u našem gradu, od kojih željno očekujemo podršku sa tribina i za koje se nadamo da će u što većem broju dolaziti na stadion, čim mjere i preporuke to budu dozvoljavale.

Predsjednik Simović je članove Upravnog odbora informisao o planovima i namjeri lokalne uprave da u narednom periodu pruži značajan podsticaj daljem razvoju sporta u Nikšiću, jer je naš grad uvijek bio prepoznat po izvrsnim rezultatima sportista i sportskih kolektiva. Istakao je da najveću pažnju treba posvetiti i obezbijediti dodatnu odgovornost prema mladim selekcijama.

"Fudbalski klub Sutjeska je najpoznatiji nikšićki sportski brend, koji i u budućem periodu treba da bude ponos svih građana Nikšića. Klub treba da prihvati svoju ulogu u društvenom životu grada, i bude i dalje klub za ponos svih Nikšićana, prepoznatiljive publike i adresa okupljanja i posebne brige prema svim mlađim selekcijama. Za sve to je potreban rezultatski iskorak u odnosu na 2020. godinu, koji smo sigurni da možemo napraviti isključivo ako poseban akcenat stavimo na brigu o mlađim selekcijama kluba i razvoju mladih fudbalera, kojima ćemo se maksimalno posvetiti kroz stručan timski i individualni rad", zaključio je gospodin Milutin Simović, Predsjednik Opštine Nikšić.

Facebook icon Google icon Twitter icon e-mail icon

Komentari

Poslednje vijesti

19.1.2021. 15:10
Poraz od FK Adria u prijateljskom meču

Plavi su pretrpjeli poraz u prijateljskom meču od FK Adria, ekipe koja je uglavnom sastavljena od

16.1.2021. 20:29
Selektor Miodrag Radulović posjetio naš klub

Selektor "Hrabrih sokola" Miodrag Radulović posjetio naš klub 

16.1.2021. 11:02
Počelo postavljanje balon sale

Izgradnja balon sale na pomoćnom (šljakastom) terenu je u završnoj fazi.

11.1.2021. 20:04
Bem-Vindo Augusto!

Novi fudbaler naše ekipe biće brazilski internacionalac Caique Augusto Correia Chagas.

11.1.2021. 13:37
Plavi počeli pripreme za nastavak sezone

Naša ekipa je danas odradila prvi trening u 2021. godini.