Aktuelno
19.11.2020. 21:09
Radović: Čast je biti trener velikog kluba

Danas je u multimedijalnoj sali IPC Tehnopolis u Nikšiću potpisan ugovor sa Miljanom Radovićem, novim šefom stručnog štaba FK Sutjeska.

Miljan je prošao sve mlađe kategorije našeg kluba, a za seniorsku ekipu Plavih je debitovao 1993. godine. U dresu FK Sutjeska proveo je sedam sezona, odigrao preko 250 utakmica i postigao preko 30 golova.

Trenersku karijeru je počeo 2014. godine u ekipi Grblja, koju je doveo do finala Kupa Crne Gore 2017. godine, a u sezoni 2018/2019 je vodio ekipu Persib Bandunga iz Indonezije.

Nakon potpisivanja ugovora, predsjednik kluba dr. Ilija Ašanin se prije svega zahvalio Draganu Radojičiću na dosadašnjem radu i uloženoj energiji, bez obzira na to što su izostali rezultati koji su bili očekivani.

Predsjednik je poželio dobrodošlicu novom šefu stručnog štaba Miljanu Radoviću: 

"Očekujem da u narednom periodu sa novim šefom stručnog štaba Sutjeska prikaže ono što se od nje očekuje i da se pozicionira na mjesto koje joj zaista pripada. Ne želim puno da pričam, nadam se da će rezultati govoriti u ime svih nas", zaključio je Predsjednik kluba.

Miljan Radović se zahvalio upravi na ukazanom povjerenju i rekao da mu je velika čast biti trener jednog velikog i organizovanog kluba u kojem je prije svega naučio svoje prve fudbalske korake. 

"Nadam se da ću zajedno sa igračima, za koje smatram da imaju veliki kvalitet, odgovoriti najvećim zahtjevima FK Sutjeska i ubijeđen sam da ćemo ozbiljnim radom i zalaganjem doći do rezultata koji će zadovoljiti upravu kluba, navijače, kao i stručni štab zajedno sa igračima."

Popularni "Profesor" je iskoristio priliku da se zahvali velikom broju navijača koji su ga, kako je naveo, jako lijepo dočekali i od kojih je dobijao samo poruke podrške.

Na samom kraju, naš šef stručnog štaba je još jednom naglasio da su se njegove ambicije i ambicije ljudi koji vode klub poklopile na obostrano zadovoljstvo i da će svojim umijećem pokušati da doprinese dobrim rezultatima Sutjeske.

Dobrodošao Profesore!

 

Autor: Vasilije Lalović / FK Sutjeska

Facebook icon Google icon Twitter icon e-mail icon

Komentari

Poslednje vijesti

19.1.2021. 15:10
Poraz od FK Adria u prijateljskom meču

Plavi su pretrpjeli poraz u prijateljskom meču od FK Adria, ekipe koja je uglavnom sastavljena od

16.1.2021. 20:29
Selektor Miodrag Radulović posjetio naš klub

Selektor "Hrabrih sokola" Miodrag Radulović posjetio naš klub 

16.1.2021. 11:02
Počelo postavljanje balon sale

Izgradnja balon sale na pomoćnom (šljakastom) terenu je u završnoj fazi.

11.1.2021. 20:04
Bem-Vindo Augusto!

Novi fudbaler naše ekipe biće brazilski internacionalac Caique Augusto Correia Chagas.

11.1.2021. 13:37
Plavi počeli pripreme za nastavak sezone

Naša ekipa je danas odradila prvi trening u 2021. godini.