Aktuelno
11.5.2023. 10:23
Potpisan nastavak saradnje sa EPCG

Elektroprivreda Crne Gore, najveća crnogorska kompanija, biće partner kluba i u narednoj sezoni

Ugovor o sponzorstvu i u narednoj sezoni, a time i nastavak uspješne saradnje sa Elektroprivredom Crne Gore potpisali su izvršni direktor EPCG Nikola Rovčanin i predsjednik kluba dr Marko Mitrović. Potpisivanje je organizovano na stadionu Kraj Bistrice.

Izvršni direktor Elektroprivrede, Nikola Rovčanin, izrazio je veliko zadovoljstvo zbog potpisivanja ovog ugovora. „Sutjeska je naš prvoligaš i naše opredjeljenje je da ime Elektroprivrede nosi jedan ovako uspješan klub na svojim dresovima i da kroz svoje uspjehe u sportu promoviše i našu kompaniju i naše projekte i sve ono što je važno i neophodno” – naglasio je Rovčanin.

Predsjednik Mitrović rekao je: “Elektroprivreda Crne Gore je partner našeg kluba dugi niz godina. Mi smo se trudili da to partnerstvo uvažavamo, cijenimo, njegujemo i poštujemo, a uvjereni smo da smo našim odgovornim odnosom prema zajednici i rezultatima u posljednjoj deceniji dali doprinos unapređenju razvoja sporta u Crnoj Gori i kao jedan od najboljih sportskih kolektiva u našoj zemlji zaslužili da stanemo rame uz rame sa najvećom crnogorskom kompanijom”.

Rovčanin je istakao i da Elektroprivreda Crne Gore posebnu pažnju poklanja društveno odgovornom poslovanju i daje veliki doprinos razvoju crnogorskog društva, te postavlja standarde kada je u pitanju ulaganje u opšte dobro.

Predsjednik Mitrović istakao je da je jedan od fokusa djelovanja UEFA u narednom period održivi razvoj. “Naš klub ima u planu da se pozicionira kao održiva cjelina u svim segmentima poslovanja. Od finansijske održivosti, kvalitetnog obrazovanja za mlade fudbalere, kvalitetne zdravstvene zaštite, saradnje sa relevantnim institucijama, do zaštite životne sredine i razvoja i implementacije zelene energije. S obzirom na to da je Elektroprivreda Crne Gore već proširila svoje aktivnosti ka razvoju obnovljivih izvora energije, sigurni smo da ćemo i na tom polju, u skorijem periodu, ostvariti saradnju i postaviti nove standarde u poslovanju sportskih klubova u našoj zemlji”.

Zahvaljujemo se Elektroprivredi Crne Gore na ukazanom povjerenju. Vjerujem da ćemo kroz odgovornost i rezultate opravdati partnerstvo, doprinijeti razvoju crnogorskog društva i dostojno predstavljati Nikšić i Crnu Goru širom Evrope.

Facebook icon Google icon Twitter icon e-mail icon

Komentari

Poslednje vijesti

20.9.2023. 14:49
Saopštenje UO FK Sutjeska (20/09/2023)

Suočeni sa očiglednom opstrukcijom Sudijske organizacije FSCG koja je kulminirala u duelu sa FK D

30.7.2023. 23:15
Remi sa Mornarom na Topolici - prvijenac Aničića

Plavi su remizirali protiv Mornara na Topolici rezultatom 1:1 u utakmici 2. kola Meridianbet 1.

27.7.2023. 23:10
Plavi savladali Santa Kolomu u prvom meču 

Plavi su u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Konfrencija na DG areni savladali Santa K

23.7.2023. 22:50
Striković donio trijumf protiv Jezera u prvom kolu 

Plavi su pobjedom otvorili novu sezonu u okviru Meridianbet 1.

20.7.2023. 23:15
Plavi preko Kosmosa zakazali put za Andoru 

Nakon trijumfa u Podgorici rezultatom 1:0, naši momci su remizirali u San Marinu 1:1 i na taj nač