Aktuelno
18.12.2018. 14:41
Otvorene nove prostorije Omladinske škole FK Sutjeska

Danas su svečano otvorene nove prostorije Omladinske škole FK Sutjeska. Svečanosti su, uz funkcionere kluba i zvanice, prisustvovali i Predsjednik Fudbalskog Saveza Crne Gore gospodin Dejan Savićević i Predsjednik Opštine Nikšić gospodin Veselin Grbović.

Predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore, gospodin Dejan Savićević kazao je danas prilikom otvaranja novih prostorija da su one bile neophodne radi nekog budućeg perioda, jer se očekuje da ubrzo počnu radovi na izgradnji zapadne tribine, čijom će realizacijom Gradski stadion steći uslove za odigravanje značajnih međunarodnih utakmica, uključujući i mečeve A selekcije.

Savićević je kazao da će FSCG zajedno sa Vladom i Opštinom učestvovati u tom projektu i pomoći će da se taj projekat završi.

„Ovo nije prva donacija FSCG gradu Nikšiću, pomagali smo i Fudbalskom klubu Čelik, i na postavljanju sintetičke trave, promijenili smo i stolice, kao i kad je zid na stadionu usled nevremena pao, pomogli smo oko izgradnje reflektora, a mislim da je krucijalna i glavna stvar izgradnja zapadne tribine. Ja se nadam da će Opština Nikšić, Direkcija javnih radova i Vlada Crne Gore vrlo brzo uspjeti da izdefinišu te stvari i raspišu prvo tender za rušenje, a kasnije i za izgradnju, i kad to bude završeno Fudbalski savez će sa Opštinom i Vladom potpisati ugovor o ulaganju. Nadamo se da ta izgradnja neće trajati dugo i da će ta tribina biti završena u rekordnom roku“, istakao je Savićević.

 

Predsjednik Opštine Nikšić gospodin Veselin Grbović je istakao zadovoljstvo nakon novog projekta u kojem je smo još jednom imali pomoć od strane Fudbalskog saveza Crne Gore, i izrazio nadu da će ubrzo početi i izgradnja zapadne tribine.

„Danas smo otvorili prostorije koje su urađene za mlađe kategorije FK Sutjeska uglavnom sredstvima Fudbalskog saveza Crne Gore. Vrijednost te investicije koju je Fudbalski savez našem klubu donirao je oko 100.000 eura. Opština je pomogla oko obezbjeđenja priključaka, komunalija i sređivanja prostora, terena i smatram da smo dobili jedan dobar prostor koji može da se koristi i za starije kategorije fudbalera“, istakao je Grbović.  

 

Photo: Portal Onogošt

Facebook icon Google icon Twitter icon e-mail icon

Komentari

Poslednje vijesti

22.1.2020. 16:43
Ubjedljiva pobjeda Plavih pred odlazak na Ankovićev memorijal

Naši fudbaleri su zabilježili ubjedljivu pobjedu u prijateljskom susretu protiv Bokelja iz Kotora

19.1.2020. 11:46
Pobjeda Plavih u prvoj pripremnoj utakmici

Naša ekipa je pobjedom otvorila pripreme za nastavak šampionata i završnicu kupa Crne Gore.

9.1.2020. 13:32
Plavi startovali sa pripremama

Šef stručnog štaba izvršio je prozivku fudbalera naše ekipe za narednu polusezonu.

27.12.2019. 13:34
Naši fudbaleri posjetili mališane na Dječijem odjeljenju Opšte bolnice u Nikšiću

Novogodišnji praznici predstavljaju posebnu radost za namjlađu populaciju, ali na žalost, postoji

23.12.2019. 14:52
Potpisan sponzorski ugovor sa kompanijom Monte Minerale

Fudbalski klub Sutjeska potpisao je sponzorski ugovor sa domaćom kompanijom Monte Minerale, koja