Aktuelno
4.11.2022. 20:20
NEDOPUSTIVO DA IZ FK SUTJESKA NEMA POZVANIH ZA OMLADINSKU REPREZENTACIJU

Obraćam se fudbalskoj javnosti i selektoru U18 reprezentacije Crne Gore Slobodanu Draškoviću povodom spiska igrača koji je objavio a povodom okupljanja omladinske reprezentacije za mečeve sa selekcijom Albanije.

Gospodine Draškoviću, mislim da, najblaže rečeno, nije realno niti pošteno da ne pozovete ni jednog igrača iz FK Sutjeska za ovu akciju. Odmah da bude jasno cjelokupnoj crnogorskoj javnosti da mi ne tražimo od Vas ništa što nije zasluženo, ali.. Morate znati da se u našem klubu vrlo ozbiljno radi sa igračima u svim mlađim kategorijama čemu u prilog idu i postignuti rezultati.

Smatram, ne samo ja, već i svi treneri našeg kluba da se na Vašem spisku moralo naći mjesta za nekog od naših dječaka koja itekako zaslužuju poziv za reprezentaciju.

Vi kao selektor morate više vremena da provodite na našim utakmkcima da bi ste donosili krajnje odluke. Nije nam poznato da ste tokom sezone i jednom nazvali naše trenere koji rade sa omladinskom selekcijom - oni, smatramo, izuzetno dobro rade svoj posao. Djeca iz u toj selekciji FK Sutjeska itekako napreduju što se jasno vidi i po tome da je nekoliko njih priključeno prvom timu.

Gospodine Draškoviću, imate i tabelu koja govori dosta toga. Služiću se isključivo činjenicama:

Četiri dječaka koja treba da dobiju poziv jesu Janko Vukićević, Stefan Radojević, Matija Milinković i Božidar Adžić. Da ste gledali sve utakmice imali bi drugačije mišljenje o njima, siguran sam u to. 

Zbog šire javnosti samo jedno objašnjenje konkretno u vezi gore pomenutog Janka Vukićevića koji je još prošle sezone priključen prvom timu Sutjeske, odigrao je za prvi tim više prijateljskih utakmica, takođe prošao i ljetnje i zimske pripreme sa šampionskim timom.

Uz dužno poštovanje svim klubovima i radu u tim klubovima, zaista ne želim da prihvatim činjenicu da u klubu kao što je Sutjeska nema dječaka za reprezentaciju.

Mi kao klub sigurno nećemo tolerisati ovakve i slilne stvari i dok god ja budem na ovoj poziciji boriću se za svako naše dijete, i uvijek ću Vam ukazivati na one stvari koje se tiču našeg kluba. Isto tako, sve one dobre stvari koje uradite pohvaliću i podržati.

Sutjeska je najveći klub u Crnoj Gori i itekako imamo pravo da ukažemo na sve ove stvari, činjenično, istinito i argumentovano.

 

Krsto Koprivica

Sportski direktor FK Sutjeska

Facebook icon Google icon Twitter icon e-mail icon

Komentari

Poslednje vijesti

20.9.2023. 14:49
Saopštenje UO FK Sutjeska (20/09/2023)

Suočeni sa očiglednom opstrukcijom Sudijske organizacije FSCG koja je kulminirala u duelu sa FK D

30.7.2023. 23:15
Remi sa Mornarom na Topolici - prvijenac Aničića

Plavi su remizirali protiv Mornara na Topolici rezultatom 1:1 u utakmici 2. kola Meridianbet 1.

27.7.2023. 23:10
Plavi savladali Santa Kolomu u prvom meču 

Plavi su u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Konfrencija na DG areni savladali Santa K

23.7.2023. 22:50
Striković donio trijumf protiv Jezera u prvom kolu 

Plavi su pobjedom otvorili novu sezonu u okviru Meridianbet 1.

20.7.2023. 23:15
Plavi preko Kosmosa zakazali put za Andoru 

Nakon trijumfa u Podgorici rezultatom 1:0, naši momci su remizirali u San Marinu 1:1 i na taj nač