Aktuelno
2.11.2018. 18:59
Studenti FSFV u “radnoj” posjeti našem klubu

Studenti specijalističkih studija Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću sa smjera Sportski Menadžment, danas su u okviru praktične nastave posjetili naš Klub.  

Imajući u vidu da je FK Sutjeska klub sa bogatom i dugom tradicijom, kao i vrlo zapaženim sportskim rezultatima i širim uticajem na društvenu zajednicu, profesorica Mirjana Kuljak je sa grupom studenata izabrala naš klub i kroz praktičnu nastavu željela da ih iz "prve ruke" upozna sa načinom vođenja i organizacije uspješnog sportskog kolektiva.

Fokusu posjete, pored sportskih rezultata i uloge koju Klub ima u široj društvenoj zajednici, bio je i na vlasničkoj, upravljačkoj i organizacionoj strukturi FK Sutjeska.  

Domaćini našim dragim gostima bili su direktor kluba Nikola Jovović i sportski direktor Jovan Gardašević, koji su studente upoznali sa organizacijom kluba, dok su sudenti aktivno učestvovali i kroz brojna pitanja i razgovor došli do potrebnih informacija.

Osim same organizacije, veliko interesovanje studenti su pokazali i za proces preregistracije klubova i uslove koje klubovi moraju da ispune u skladu sa novim Zakonom o sportu.

Skoro dvoipočasovno druženje završeno je fotografisanjem za zajednicku uspomenu.

Fudbalski klub Sutjeska je, kao društveno odgovoran sportski kolektiv, uvijek spreman da pruži puni doprinos i ugosti sve one koji za to izraze želju i potrebu. 

U prethodnom periodu ugostili smo djecu iz skoro svih predškolskih i školskih ustanova u Nikšiću, pomogli i podržali održavanje državnog takmičenja u atletici u organizaciji SRD Specijalna olimpijada Nikšić, a imamo i redovnu saradnju sa fakultetom za SIFV koja se ogleda kroz ustupanje infrastrukture za održavanje nastave i pomoć u realizaciji projekata u kojima naš klub može participirati.

Facebook icon Google icon Twitter icon e-mail icon

Komentari

Poslednje vijesti

14.11.2018. 13:36
Alharaish najbolji igrač oktobra

Zakaria Mohamed Elmabruk Alharaish je, prema glasovima navijača na našoj Facebook stranici izabra

12.11.2018. 16:19
Kadeti trijumfom okončali polusezonu

Proteklog vikenda odigrano je 15. kolo u crnogorskoj kadetskoj fudbalskoj ligi.

10.11.2018. 15:41
Plavi se osamili na vrhu

Plavi su danas na svom terenu, u derbiju 15. kola Telekom 1.

10.11.2018. 12:14
Ćetković: Prostora za napredak ima, i trudićemo se da tako i bude

Ekipa Nikole Rakojevića se nakon 14 odigranih kola nalazi na liderskoj poziciji sa 25 osvojenih b

8.11.2018. 20:30
Kadeti poraženi od Iskre

Izabranici Miodraga Nikolića poraženi su u Danilovgradu od ekipe Iskre rezultatom 2:0 u 14.