Aktuelno
2.11.2018. 18:59
Studenti FSFV u “radnoj” posjeti našem klubu

Studenti specijalističkih studija Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću sa smjera Sportski Menadžment, danas su u okviru praktične nastave posjetili naš Klub.  

Imajući u vidu da je FK Sutjeska klub sa bogatom i dugom tradicijom, kao i vrlo zapaženim sportskim rezultatima i širim uticajem na društvenu zajednicu, profesorica Mirjana Kuljak je sa grupom studenata izabrala naš klub i kroz praktičnu nastavu željela da ih iz "prve ruke" upozna sa načinom vođenja i organizacije uspješnog sportskog kolektiva.

Fokusu posjete, pored sportskih rezultata i uloge koju Klub ima u široj društvenoj zajednici, bio je i na vlasničkoj, upravljačkoj i organizacionoj strukturi FK Sutjeska.  

Domaćini našim dragim gostima bili su direktor kluba Nikola Jovović i sportski direktor Jovan Gardašević, koji su studente upoznali sa organizacijom kluba, dok su sudenti aktivno učestvovali i kroz brojna pitanja i razgovor došli do potrebnih informacija.

Osim same organizacije, veliko interesovanje studenti su pokazali i za proces preregistracije klubova i uslove koje klubovi moraju da ispune u skladu sa novim Zakonom o sportu.

Skoro dvoipočasovno druženje završeno je fotografisanjem za zajednicku uspomenu.

Fudbalski klub Sutjeska je, kao društveno odgovoran sportski kolektiv, uvijek spreman da pruži puni doprinos i ugosti sve one koji za to izraze želju i potrebu. 

U prethodnom periodu ugostili smo djecu iz skoro svih predškolskih i školskih ustanova u Nikšiću, pomogli i podržali održavanje državnog takmičenja u atletici u organizaciji SRD Specijalna olimpijada Nikšić, a imamo i redovnu saradnju sa fakultetom za SIFV koja se ogleda kroz ustupanje infrastrukture za održavanje nastave i pomoć u realizaciji projekata u kojima naš klub može participirati.

Facebook icon Google icon Twitter icon e-mail icon

Komentari

Poslednje vijesti

19.3.2019. 14:08
Alharaish pozvan za reprezentaciju Libije

Zakaria Alharaish zaslužio je poziv za kvalifikacione mečeve olimpijske reprezentacije Libije za

18.3.2019. 16:55
Vukotić pozvao Bubanju, Marušića i Osmajića

Selektor U-21 reprezentacije Crne Gore Miodrag Vukotić za predstojeće prijateljske mečeve koje će

17.3.2019. 15:15
Projektil Stefanovića za trijumf u derbiju

U premijernom meču Prve crnogorske Telekom lige fudbaleri naše ekipe danas su pred svojim navijač

14.3.2019. 16:54
Imaćemo stadion po FIFA standardima

Vlada Crne Gore odlučila je da iz budžeta za 2020, 2021. i 2022.

13.3.2019. 15:36
Gol Osmajića za trijumf protiv "romantiačara"

Naši fudbaleri savladali su danas OFK Titograd u gostima sa minimalnih 0:1 u derbiju 24.