Aktuelno
2.11.2018. 18:59
Studenti FSFV u “radnoj” posjeti našem klubu

Studenti specijalističkih studija Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću sa smjera Sportski Menadžment, danas su u okviru praktične nastave posjetili naš Klub.  

Imajući u vidu da je FK Sutjeska klub sa bogatom i dugom tradicijom, kao i vrlo zapaženim sportskim rezultatima i širim uticajem na društvenu zajednicu, profesorica Mirjana Kuljak je sa grupom studenata izabrala naš klub i kroz praktičnu nastavu željela da ih iz "prve ruke" upozna sa načinom vođenja i organizacije uspješnog sportskog kolektiva.

Fokusu posjete, pored sportskih rezultata i uloge koju Klub ima u široj društvenoj zajednici, bio je i na vlasničkoj, upravljačkoj i organizacionoj strukturi FK Sutjeska.  

Domaćini našim dragim gostima bili su direktor kluba Nikola Jovović i sportski direktor Jovan Gardašević, koji su studente upoznali sa organizacijom kluba, dok su sudenti aktivno učestvovali i kroz brojna pitanja i razgovor došli do potrebnih informacija.

Osim same organizacije, veliko interesovanje studenti su pokazali i za proces preregistracije klubova i uslove koje klubovi moraju da ispune u skladu sa novim Zakonom o sportu.

Skoro dvoipočasovno druženje završeno je fotografisanjem za zajednicku uspomenu.

Fudbalski klub Sutjeska je, kao društveno odgovoran sportski kolektiv, uvijek spreman da pruži puni doprinos i ugosti sve one koji za to izraze želju i potrebu. 

U prethodnom periodu ugostili smo djecu iz skoro svih predškolskih i školskih ustanova u Nikšiću, pomogli i podržali održavanje državnog takmičenja u atletici u organizaciji SRD Specijalna olimpijada Nikšić, a imamo i redovnu saradnju sa fakultetom za SIFV koja se ogleda kroz ustupanje infrastrukture za održavanje nastave i pomoć u realizaciji projekata u kojima naš klub može participirati.

Facebook icon Google icon Twitter icon e-mail icon

Komentari

Poslednje vijesti

10.1.2019. 12:54
Rakojević izvršio prozivku

Fudbaleri naše ekipe danas su počeli su sa pripremama za proljećni dio sezone u kojoj su u konkur

31.12.2018. 11:21
Marko Ćetković najbolji u novembru i decembru

Marko Ćetković je izabran za najboljeg igrača plavih u novembru i decembru 2018. godine.

28.12.2018. 11:35
FK Sutjeska najbolji sportski kolektiv, Marko Vučić najbolji fudbaler, Rakojević najbolji trener

U organizaciji opštinskog Sekretarijata za kulturu, sport i mlade, danas su u Sportskom centru ur

27.12.2018. 13:47
Rakojević i Lončar laureati, Ćetković u top 3!

Trofej namijenjen najuspješnijem treneru pripao je šefu struke plavih Nikoli Rakojeviću koji je p

18.12.2018. 14:41
Otvorene nove prostorije Omladinske škole FK Sutjeska

Danas su svečano otvorene nove prostorije Omladinske škole FK Sutjeska.