Aktuelno
10.8.2018. 9:46
Puskás Akadémia FC nadmoćno osvojila prvi memorijal "Milan Mika Zirojević"

Završen je prvi međunarodni memorijalni turnir "Milan Mika Zirojević". Prvo mjesto osvojila je ekipa Puskás Akadémia FC. To je jedina ekipa koja je ostvarila sve tri pobjede, uz impresivnu gol razliku 15:1.

U utakmici za sedmu poziciju na prvom memorijalnom turniru " Milan Mika Zirojević igrali su Crvena Zvezda - Vllaznia Shkodër, a bolji je bio tim iz Beograda rezultatom 2:1 (0:0). Gol za ekipu iz Albanije dao je Leka, dok su golove za crveno-bele postigli Brajić u 44. i Goldin u 50. minutu duela.

FK Crvena Zvezda: Borjan, Mišić, Radović, Veselinović, Medan, Lekić, Bošković, Goldin, Bugarin, Brajić i Vukdragović. Igrali su još: Bakić, Maslač, Kosanović i Anđelković. 

FK Vllaznia Shkodër: Kiri, Amuli, Roko, Kulli, Jahja, Avollia, Tafili, Qokthi, Bebeziqi, Leka i Kola. Igrali su još: Zaganjori, Qerpiku, Gjondrekay, Kola, Jukaj, Kopliku i Dodaj. 

Za 5. mjesto na turniru borili su se FK Budućnost - FK Vardar, a pobjedu su ostvarili fudbaleri iz Podgorice rezultatom 2:1 (2:0). Pogotke za plavo-bijele postigli su Asović u 18. i Perišić u 33. minutu (P). Gol za ekipu iz Makedonije dao je Levent u 60. minutu.

FK Budućnost: Domazetović,  Miranović, Prelević, Ćetković (C), Živković, Dakić, Asović, Barović, Globarević, Perišić i Radoman. Igrali su još: Laković, Nikpreljaj, Vulanović, Jovićević, Dragović i Knežević. 

FK Vardar : Angelov, Stojanovski, Pavlevski, Karlovski, Miloševski, Janevski, Perkovski, Serafimov, Ibraim, Hajdari i Gudžufi. Igrali su još: Ljušev i Došev. 

 

Za 3. poziciju na turniru igrale su ekipe iz Bosne i Hercegovine - HŠK Zrinjski - FK Željezničar, a bolji su bili fudbaleri iz Sarajeva rezultatom 2:1 (1:0). Gol za ekipu iz Mostara postigao je Šaković u 59. minutu. Dvostruki strijelac za tim iz Sarajeva bio je Kočević u 15. i 42. minutu. 

HŠK Zrinjski: Pušić, Milićević, Čubela, L. Zovko, Čule, F. Pandža, A. Zovko, Stanković, Blažević, Šakota i B. Zovko.

FK Željezničar: Salihović, Vakas, Husić, Berberović, Halilović, Rastoder, Behlil, Kočević, Hrkalo, Martinović i Alagić. 

 

U utakmici za trofej prvog memorijala "Milan Mika Zirojević" borili su se naša ekipa i Puskás Akadémia iz Mađarske. Ekipa koju sa klupe predvodi Gabor Szekelu ubjedljivo je savladala plave rezultatom 6:0 (4:0). Pogotke su postigli: Gruber ( 9', 35' min.), Perfetto u 15. min, Szijjarto je bio precizan u 22. minutu, a rezervista Sarkozi u 53' i 62' minutu. 

FK Sutjeska: Kilibarda, Đukanović, Bojović, Šapurić, Papović, Veličković, Međedović, Nikolić, Dragićević, Aničić (C) i Mrvošević. Igrali su još: Radojević, Roćenović, Đurković, Međedović, Roganović i Caković. 

Puskás Akadémia FC: Szekeres, Geiger, Babos, Farkas, Pataki, Kiss, Mitring, Szijjarto, Kocsis, Gruber i Perfetto. Igrali su još. Bakti, Csaki, Szalai, Sarkozi i Koch.

Za najboljeg igrača turnira izabran je fudbaler šampiona iz Mađarske Zsombor Gruber, koji je ujedno i najbolji strijelac memorijala " Milan Mika Zirojević" sa 5 postignutih golova. 

Najbolji golman turnira je Sergej Bjelica iz ekipe Željezničara. 

 

Autor: Boris Kankaraš

Facebook icon Google icon Twitter icon e-mail icon

Komentari

Poslednje vijesti

14.8.2018. 23:18
SZÉKELY: Hvala na divnom turniru i fantastičnoj organizaciji

Académia Puskás FC iz Mađarske osvojila je prvi memorijalni turnir "Milan Mika Zirojević", a u fi

14.8.2018. 22:16
PETROVIĆ: Prezadovoljni smo

Pionirska ekipa Crvene Zvezde zauzela je sedmu poziciju na prvom memorijalnom turniru "Milan Mika

12.8.2018. 20:16
Omladinci: Poker golova za početak sezone

Izabranici Dragana Mijanovića večeras su u prvom kolu crnogorske fudbalske omladinske lige lako p

11.8.2018. 20:44
Novi remi plavih
Photo: Cetinjski list

Izabranici Nikole Rakojevića remizirali su sa ekipom Lovćena rezultatom 1:1 u utakmici 2.

11.8.2018. 13:40
Kadeti furiozni na startu

Plavi kadeti danas su u Mojkovcu, na neutralnom terenu, više nego ubjedljivo savladali ekipu Jeze