Aktuelno
12.6.2018. 18:28
Merdović i Vuković produžili saradnju

Uprava plavih je postigla dogovor o nastavku saradnje sa još dvojicom fudbalera. Radi se o napadaču Luki Merdoviću i vezisti Veljku Vukoviću.

Merdović je, kao povratnik u redove plavih, stigao prošlog ljeta iz grčkog Asterasa. U svojoj bogatoj karijeri nastupao je za mnoge crnogorske klubove: Lovćen, Grbalj, Mladost i Budućnost. Igrao je i za OFK Beograd, Metalac i Radnik iz Surdulice.

Plavi dres nosio je i u sezoni 2010/2011. Rođeni Podgoričanin je u prethodnoj sezoni upisao 34 nastupa, postigao osam golova za plave i upisao sedam asistencija. U slučaju dobre ponude iz inostranstva, uprava kluba mu neće praviti problem da nastavi karijeru van Crne Gore.

“Sa klubom sam dogovorio saradnju i za narednu sezonu, ukoliko u međuvremenu ne pronađem veoma interesantan inostrani angažman. U domaćim okvirima sigurno neću mijenjati sredinu, jer sam već u najboljem crnogorskom klubu”, istakao je u razgovoru za naš sajt 29-godišnji napadač.

Vuković je u Sutjesku stigao u januaru 2016. godine iz ekipe Inđije. U plavom dresu upisao je 48 nastupa, od čega dva u evropskim takmičenjima. Postigao je i pet golova. Prethodne sezone, odigrao je samo sedam prvenstvenih utakmica, jer je veći dio sezone propustio zbog teške povrede. Prethodno je, osim pomenute ekipe Inđije, bio član Rudara iz Prijedora, Mačve, kao i omladinske ekipe Partizana. 

Omaleni vezista ne krije zadovoljstvo zbog toga što mu je uprava ukazala povjerenje, uprkos tome što prethodne sezone nije mogao mnogo da pomogne.

“Veoma mi je drago što mi je uprava ukazala povjerenje, s obzirom na povredu koju sam imao. Nastojaću da svojim trudom i zalaganjem na terenu opravdam očekivanja kako ljudi u klubu, tako i navijača”,poručio je u razgovoru za naš sajt 28-godišnji Šapčanin i dodao:

“Srećan sam što ću ostati u Nikšiću i nadam se dobrim rezultatima i u narednoj sezoni”, a mi se nadamo da će ga povrede ubuduće zaobići i da će biti u mogućnosti da pruži svoj maksimum na svakoj utakmici.

 

Autor: Boris Kankaraš

Facebook icon Google icon Twitter icon e-mail icon

Komentari

Poslednje vijesti

10.1.2019. 12:54
Rakojević izvršio prozivku

Fudbaleri naše ekipe danas su počeli su sa pripremama za proljećni dio sezone u kojoj su u konkur

31.12.2018. 11:21
Marko Ćetković najbolji u novembru i decembru

Marko Ćetković je izabran za najboljeg igrača plavih u novembru i decembru 2018. godine.

28.12.2018. 11:35
FK Sutjeska najbolji sportski kolektiv, Marko Vučić najbolji fudbaler, Rakojević najbolji trener

U organizaciji opštinskog Sekretarijata za kulturu, sport i mlade, danas su u Sportskom centru ur

27.12.2018. 13:47
Rakojević i Lončar laureati, Ćetković u top 3!

Trofej namijenjen najuspješnijem treneru pripao je šefu struke plavih Nikoli Rakojeviću koji je p

18.12.2018. 14:41
Otvorene nove prostorije Omladinske škole FK Sutjeska

Danas su svečano otvorene nove prostorije Omladinske škole FK Sutjeska.